Opendeurdag organiseren? Bel Da Vinci Events!

D-day voor uw bedrijf

Een opendeurdag organiseren is geen sinecure. Dit is een essentiele dag voor uw bedrijf. Een dag waarop u uzelf, uw medewerkers, uw bedrijfsruimte en uw product of dienst van hun beste kant moet laten zien. U kunt zich niet permiteren om een steekje te laten vallen. Reken daarom op een professionele partner als Da Vinci Events om uw opendeurdag in goede banen te leiden.

Ijzersterke concepten

Een opendeurdag organiseren begint bij de ontwikkeling van een ijzersterk concept. Wij willen ervoor zorgen dat elk bezoek aan uw bedrijf meer dan de moeite waard is. Met de juiste VIP-behandeling is iedere klant immers een potentiele ambassadeur van uw bedrijf. Da Vinci Events wil meer doen dan u helpen bij de organisatie. Wij willen u inspireren, adviseren en stimuleren.

Opendeurdagen in de kijker

Tandlabo De Witte
Voor de opendeurdag van tandlabo De Witte uit Lokeren organiseerde Da Vinci Events alles tot in de puntjes:

  • verwarmde tent
  • stoelen  
  • audiovisueel materiaal voor de lezing
  • meubilair  
  • catering

Schoenenwinkel Dedito

We ontwikkelden het concept voor schoenenwinkel Dedito uit Kortrijk samen met de zaakvoerders en voerden het, samen met onze partners, perfect uit. De keuze van het meubilair, de catering en de bediening weerspiegelden de stijl en klasse van hun schoenen en handtassen.

Vraag raad

Wilt u dat we ook u helpen om uw opendeurdag te organiseren? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij organiseren ook uw teambuildings en personeelsfeesten tot in de puntjes.