Teambuilding

Buiten kantoormuren

Hoe beter uw medewerkers kunnen samenwerken, hoe meer uw onderneming daarvan profiteert. Maar een vlotte samenwerking is niet altijd vanzelfsprekend in een team vol uiteenlopende persoonlijkheden. Om de team spirit te bevorderen kunt u een leuke teambuilding organiseren. Dit is de ideale gelegenheid om het onderlinge vertrouwen te stimuleren en elkaar op een andere manier te leren kennen.

Contacteer Da Vinci
Alle bedrijfsevenementen

Format op maat

Da Vinci Events helpt u de juiste teambuilding te organiseren voor uw team, zodat zij weer een geolied raderwerk worden binnen uw organisatie. Voor ieder team, groot of klein, bedenken wij een format op maat. Onze focus? Uw prioriteiten als organisatie en als team.

Teamspirit bij Ernst & Young

Ernst & Young (departement sales) wou een ludieke teambuilding organiseren en gaf ons de volgende briefing:

  • een kleine groep van 12 personen
  • in de maand december
  • 1/2 dag vergaderen en 1/2 dag teambuilding
  • niet te actief
  • regio Gent

Dankzij Da Vinci Events trakteerde Ernst & Young hun medewerkers op een winterteambuilding met veel fun en gezelligheid. De geslaagde dag werd afgesloten met een gluhwein op het reuzenrad.

Ook voor uw team

Wilt u ook een teambuilding organiseren? Of u nu kiest voor een ludieke, klassieke of sportieve dag, wij maken een event op maat. Contacteer ons gerust, we helpen u graag verder. Ook voor opendeurdagen en alle soorten personeelsfeesten zijn wij de gedroomde partner.

Belangrijk event voor de boeg?

Neem gerust contact met ons op via +32 477 97 20 21 of mail naar johan@davinci-events.be

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte over uw favoriete eventorganisator!