Personeelsfeest

Personeelsfeest organiseren?

Uw medewerkers zijn uw voornaamste kapitaal. Zij belichamen de waarden van uw bedrijf en zijn de stuwende kracht achter uw succes. Goede werknemers verdienen het dan ook om af en toe in het zonnetje gezet te worden met een personeelsfeest. Wij organiseren geen standaard feest, maar een out-of the-box personeelsevent waar uw medewerkers nog lang zullen over napraten!

Contacteer Da Vinci
Alle bedrijfsevenementen

Alleen het beste is goed genoeg

Bij Da Vinci Events is de organisatie van uw personeelsfeest in vakkundige handen. Wij gaan samen met u tot het uiterste om de perfecte dag te realiseren. U kunt op ons rekenen voor de beste:

  • locatie
  • thema
  • aankleding
  • catering-formule
  • deejay
  • animatie

Project in de kijker

Voor het 3e jaar op rij mochten wij het personeelsfeest organiseren van de doe-het-zelf expert Groep Heeren. We vonden een fantastische locatie op de as Antwerpen – Hasselt, en verzorgden ook de aankleding in de kleuren van het bedrijf en de catering. Ook dit jaar was het feest weer een schot in de roos!

Wilt u uw medewerkers verrassen?

Reken op de expertise van Da Vinci Events als u een uniek personeelsfeest wilt organiseren op maat van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u met veel plezier. Ook voor ludieke teambuildings kunt u uiteraard op ons rekenen.

Belangrijk event voor de boeg?

Neem gerust contact met ons op via +32 477 97 20 21 of mail naar johan@davinci-events.be

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte over uw favoriete eventorganisator!