Privé feest bv. babyborrel, ...

Soms dienen de feesten zich gewoon aan: een babyborrel, een communie- of lentefeest, een gouden huwelijksverjaardag, … Maar het is niet alleen goud dat blinkt. Er zijn ook tal van andere verjaardagen die het vieren waard zijn: ijzer, brons, tin, koper,… u noemt een edelmetaal en Da Vinci heeft het waarschijnlijk al georganiseerd. Een drink voor de eerste job of een pensioenfeest? Een instuif bij een nieuwe woning of eerder een uitstuiffuif? Een happy together of net happy singles? Ons motto luidt: wie een beetje zoekt, vindt altijd wel een reden om te feesten 

Een feest op maat ...

Bij elk privéfeest neemt Da Vinci Events graag de tijd om exact te begrijpen wat u wilt en waarom u het wilt. Want enkel zo kan Da Vinci Events voor u een volwaardige eventpartner zijn. Een partner die u op tijd informeert, challenget en adviseert. Zodat we in elke situatie de juiste beslissing kunnen nemen op uw maat. 

... met een budget op maat

Voor elk event kiezen we in functie van uw wensen en budget de juiste mix van partners en leveranciers. Deze ‘lean & mean’-mentaliteit stelt ons in staat om u de flexibiliteit te bieden die u zoekt. U betaalt enkel wat u nodig heeft. Alles kan, maar vooral niets moet.

Laat u uitdagen

Aarzel niet en contacteer ons voor een privéfeest op maat van uw wensen, budget en persoonlijkheid.