Productlancering

Knallende kurken

Innovatie is de motor van onze economie. Uw nieuwste creatie verdient dan ook een gepaste productlancering. Nodigt u uw medewerkers, uw klanten of de pers uit? Of verkiest u een feestelijke publieksopening? Da Vinci Events staat alvast te popelen om de champagne te laten knallen tijdens uw lanceermoment.

Contacteer Da Vinci
Alle bedrijfsevenementen

Een memorabel moment

Da Vinci Events bedenkt samen met u een lanceerconcept op maat van uw product en bedrijf. Wij helpen u de productlancering te organiseren volgens uw wensen en budget. Goodie-bags, relatiegeschenken of een gewoon exceptioneel lanceerevent? Wij ontwikkelen samen met u een productlancering op maat, maar wel een die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Vingerlikkende lancering

Ark communicatie zocht en vond een partner in Da Vinci Events bij de productlancering van de nieuwe chocolade Cavalier. Deze lekkernij wordt gezoet met Stevia i.p.v. suiker. Da Vinci Events organiseerde een productlancering om van te smullen:

  • warm ontvangst van de gasten door vlotte parkingboys en elegante hostessen
  • het stijlvolle decor van de Vlaamse Opera in Gent
  • originele catering met Cavalier-producten door partner Coeur d’Artichaut
  • een debat over “Stevia en Cavalier” met moderator Martine Prenen

Ready for launch

Ook uw productlancering is in goede handen bij ons. Contacteer Da Vinci Events vandaag nog en zet uw product van dag 1 in de kijker. Zoekt u een partner voor uw opendeurdag of personeelsfeest? Ook dan zit u goed bij ons.

Belangrijk event voor de boeg?

Neem gerust contact met ons op via +32 477 97 20 21 of mail naar johan@davinci-events.be

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte over uw favoriete eventorganisator!