Verhuur van tenten en meubilair

Van animatie tot zaalverlichting

U organiseert een feest en weet van aanpakken? Ook als u alleen op zoek bent naar de verhuur van tenten en meubilair kunt u een beroep doen op Da Vinci Events. Wat u ook nodig heeft van feestmateriaal, wij leveren het:

  • pagodetenten, starshades, startwins, kadertenten, drapage voor kadertenten, tenten met vaste panelen of met een transparent dak
  • tafels en stoelen in alle kleuren en vormen, van romantisch rustiek tot lounge design
  • alle soorten servies; van modern en strak tot klassiek, zilveren bestek
  • alle soorten verlichting; van theelichtjes tot unieke tafeldecoraties
  • van DJ-set tot full-option optreden van de grootste live bands

Trendy loungestijl

Bij ons kunt u dus niet alleen terecht voor de verhuur van tenten en meubilair, maar ook voor alle andere feestmaterialen. Verlichting, animatie, decoratie … Niet is ons te gek! Bezorg ons eenvoudigweg het boodschappenlijstje voor uw feest, en wij leveren precies wat u nodig heeft.
Wilt u een feest in trendy loungestijl? Onze partner Rent-a-Lounge regelt het allemaal, van trendy meubilair en decoratie tot een volledig loungeconcept.

Bij ons is het altijd feest

Reken voor de volledige aankleding van uw feest op Da Vinci Events. Van de verhuur van tenten en meubilair tot de verlichting, animatie en decoratie. Contacteer ons vrijblijvend om te zien wat Da Vinci Events voor u kan betekenen. Ons advies en wat extra tips en tricks krijgt u er gratis bovenop.