Uw communiefeest organiseren

Tussen droom en werkelijkheid

Staat er een communiefeest of lentefeest op het programma voor uw kleine spruit? Dat moet gevierd worden! Niets is zo leuk als uw gasten gewoon bij u thuis te kunnen verwelkomen. Maar tussen droom en daad, staan vaak praktische bezwaren. Niet elk huis is namelijk gebouwd om een feest van 25 gasten of meer te hosten. Geen nood; om uw communiefeest vlekkeloos te organiseren, kunt u rekenen op Da Vinci Events.

Een zorg minder 

Wij helpen alle praktische bezwaren van de baan voor u. Uw communiefeest organiseren was nog nooit zo makkelijk! Welk feestmateriaal u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor:

  • een tent in uw tuin (Starshade, circustent, kadertent …)
  • extra meubilair
  • verlichting
  • animatie
  • catering

Wij ontzorgen u waar nodig. U beslist zelf wat u wel en niet wilt uitbesteden. Er is maar een ding waarvoor u wel zelf moet zorgen: het maken van mooie herinneringen!

Wij maken uw dag

Heeft u hulp nodig bij uw communiefeest? Wij organiseren alles tot in de puntjes. Ook voor een familiefeest, verjaardagsfeest, bruiloft of jubileum bent u bij Da Vinci Events aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en geniet straks van een perfect feest!