(In) Huldiging

Uw medewerkers in de bloemetjes zetten voor hun jarenlange dienst? Het blijft een geslaagde formule om de sfeer in uw bedrijf een boost te geven. Een huldiging is niet alleen leuk voor de jubilaris zelf. Het toont meteen ook aan alle andere medewerkers dat in uw bedrijf trouw wordt beloond. Da Vinci Events organiseert voor u een personeelsfeest uit duizenden. Zo herinnert u uw medewerkers er weer aan hoe goed het wel werken is voor uw bedrijf.

Mijlpalen vieren

Personen verdienen het om gehuldigd te worden, maar ook het inhuldigen van een gebouw kan een reden zijn om te feesten. De opening van een nieuwe zaak, vestiging, magazijn of distributiecentrum is een mijlpaal in de geschiedenis van ieder bedrijf, of het nu gaat om een multinational, een kmo of een eenmanszaak. Een mijlpaal die met enige luister gevierd moet worden uiteraard. Een uitgelezen kans bovendien om uw zaak meteen op de kaart te zetten.

Klaar voor een knallende start? 

Da Vinci Events bedenkt samen met u het juiste eventconcept voor een geslaagde start in lijn met de cultuur en het imago van uw bedrijf. Contacteer ons vandaag nog voor een gezamenlijke brainstorm.